Bronze > Algemene discussie

Nieuw: Minerals Foundation Magazine (2018)!

(1/3) > >>

Team MF:
Het is alvast weer een voorproefje voor alle GOLD donateurs* van Minerals Foundation: het Minerals Foundation Magazine!

Vorig jaar is onze eerste digitale uitgave al zeer positief ontvangen en met het enthousiasme dat we daar van kregen, wilden we natuurlijk dit jaar wederom al onze donateurs tegemoet komen met een nieuw digitaal magazine! Het zal dus weer als uniek (kerst en nieuwjaar)cadeau voor al onze GOLD donateurs digitaal te lezen zijn!

Maar wat houdt het magazine eigenlijk in?

Minerals Foundation heeft al langer de ambitie om verschillende speciale en uitgebreide verslagen van mineralenzoektochten extra aandacht te geven, omdat ze niet onderbelicht moeten worden en ze erg interessant zijn om te lezen. Zodoende hebben we in het najaar van 2017 een proef gedaan of het haalbaar is een (digitaal) magazine uit te brengen: Minerals Foundation Magazine! Op enkele beurzen hadden we al wat proefdrukken meegenomen en de reacties waren overwegend zeer positief, wat ons natuurlijk motiveerde om er mee door te gaan.

Aangezien dit een tijdrovend en intensief proces is geweest, gaan we dit magazine speciaal aan al onze GOLD donateurs aanbieden  (Hoe word je GOLD? Lees hier). Dit doen we nu met een digitaal magazine, maar we hopen in de toekomst er ook daadwerkelijk (meerdere) exemplaren van te laten drukken.

Wij wensen jullie alvast veel lees- en kijkplezier in dit uitgebreide magazine! Houd alvast je mailbox in de gaten eind december! En mocht je een vraag of feedback hebben, kun je met ons contact opnemen via het contactformulier of hier op het forum eenvoudig je bericht plaatsen.

Groet,
Team MF* Wanneer heb je een GOLD account?
Iedereen kan bij ons een GOLD account krijgen d.m.v. een jaarlijkse donatie (€ 20 per kalenderjaar), of als je donateur bent bij een van onze samenwerkingen (GEO Oss of GEA). Mocht je meer vragen hebben over een GOLD account, stuur ons vrijblijvend een bericht via het contactformulier of hier op het forum!

Team MF:
Ook dit jaar geeft Minerals Foundation weer een speciaal digitaal magazine uit om verschillende en uitgebreide verslagen van mineralenzoektochten extra aandacht te geven. Speciaal voor jou als Gold donateur (direct of via één van de samenwerkingen met GEA of Geo Oss) ontvang je de link naar het magazine! Nu is het (nog) een digitaal magazine, maar we hopen in de toekomst er ook daadwerkelijk (meerdere) exemplaren van te laten drukken.

Gold donateurs hebben hiervan een e-mail ontvangen.
 
In het magazine lees je onder andere deze verhalen:

- Johan Oord en Ellis van Diepen over Fuerteventura, Spanje
- David Nieto over zijn calciet vondsten uit Adami, Griekenland
- Niels Brouwer over diverse vormen van bariet uit Grube Clara
- Kristian Egberts over zijn bezoeken aan Landelies, België
- Daniel Middel over zijn bergkristal zoektochten in Wallis, Zwitserland
 
Wij wensen jullie alvast veel lees- en kijkplezier met deze tweede uitgave van ons magazine en fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!
 
 

Team MF:
Beste mensen,
 
Aangezien we iedereen die het magazine nog niet gelezen hebben erop attent willen maken hoe leuk en interessant het is, plaatsen we de komende tijd kleine snippets uit het magazine. Hier is de eerste snippet!

Een van de auteurs, David Nieto, heeft een top artikel geschreven en exclusief gedeeld in het Minerals Foundation Magazine over zijn zoektocht naar het mineraal calciet in de Adami mijn in Griekenland.

Dus als je het nog niet hebt gelezen, check snel het magazine!
De link om te openen heeft iedereen met een Gold account in december via mail ontvangen.
En wil je het digitaal magazine ontvangen? Word dan snel Gold donateur!

Team MF:
Beste mensen,

Aangezien we iedereen die het magazine nog niet gelezen hebben erop attent willen maken hoe leuk en interessant het is, plaatsen we de komende tijd kleine snippets uit het magazine. Hier is de tweede snippet!

Twee van de auteurs, Johan Oord en Ellis van Diepen, hebben een top artikel geschreven en exclusief gedeeld in het Minerals Foundation Magazine over de vakantie naar Fuerteventura wat uiteindelijk een paradijs voor mineralen bleek te zijn.

Dus als je het nog niet hebt gelezen, check snel het magazine!
De link om te openen heeft iedereen met een Gold account in december via mail ontvangen.
En wil je het digitaal magazine ontvangen? Word dan snel Gold donateur!

Team MF:
Beste mensen,

Aangezien we iedereen die het magazine nog niet gelezen hebben erop attent willen maken hoe leuk en interessant het is, plaatsen we de komende tijd kleine snippets uit het magazine. Hier is de derde snippet!

Een van de auteurs, Daniel Middel, heeft een geweldig artikel geschreven en exclusief gedeeld in het Minerals Foundation Magazine over de verschillende mineralentrips naar Zwitserland en de ervaring en vondsten die het met zich mee bracht!

Dus als je het nog niet hebt gelezen, check snel het magazine!
De link om te openen heeft iedereen met een Gold account in december via mail ontvangen.
En wil je het digitaal magazine ontvangen? Word dan snel Gold donateur!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie