GEA Geologie Bodemschat Geo Oss Kristalmuseum

Auteur Topic: Disclaimer  (gelezen 19222 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Team MF

  • *****
  • Berichten: 568
Disclaimer
« Gepost op: november 24, 2017, 16:30:39 »
Algemeen
Minerals Foundation (hierna te noemen: MF) is een stichting die op mineralogisch en geologisch gebied informatie verstrekt en ter beschikking stelt aan alle belangstellenden.

Vindplaatsen
Iedereen regelt altijd zelf toestemming bij de desbetreffende eigenaren en/of grondbezitters. De doelstelling van MF is om vindplaatsen waar mineralen te vinden zijn, te verzamelen in een database en het daarbij behorende forum ongeacht of er wel of niet naar mineralen gezocht mag worden. Alle informatie gegeven door MF kan alleen gezien worden als informatief en nimmer als een leidraad voor toestemming op een vindplaats mineralen te mogen zoeken en alles wat hier mee te maken heeft.

Verantwoordelijkheden als mineralenzoeker
Houd de benodigde veiligheidsvoorzieningen in acht die gesteld worden aan vindplaatsen, zoals bijvoorbeeld: geen afval achterlaten, geen schade aanbrengen aan eigendommen van anderen en respecteer alle normen en waarden van de desbetreffende eigenaren en/of grondbezitters. Bij het bezoeken van een vindplaats, is iedereen altijd zelf verantwoordelijk en neemt zijn volledige verantwoordelijkheid voor het milieu, flora en fauna, wet- en regelgeving. De informatie die wordt aangeboden bij MF is alleen bedoeld om te laten zien wat er bij die vindplaatsen te vinden is en kan op geen enkele manier gebruikt worden als toestemming. Je eigen verantwoordelijkheid wordt door onze geboden informatie dan ook niet vervangen.

Verstrekken van informatie aan MF
Alle informatie (teksten en/of afbeeldingen of gelijkwaardig) die door derden en/of andere partijen worden aangeleverd, blijft de verantwoordelijkheid en eigendom van de persoon in kwestie. MF behoudt wel het recht alles dat gedeeld is door derden te mogen gebruiken voor promotionele doeleinden en doeleinden gericht op de doelstelling van MF. Desondanks is geen enkele garantie betreffende de juistheid of volledigheid of het bijgewerkt zijn van de door derden verstrekte informatie. MF kan op geen enkele wijze dan ook verantwoordelijk worden gesteld voor deze informatie.

Verstrekken van informatie door MF
De informatie welke door MF ter beschikking wordt gesteld, kan alleen worden gezien als informatief. MF heeft aan het opstellen van deze informatie de nodige zorg en aandacht besteed. Desondanks geeft MF geen enkele garantie betreffende de juistheid of volledigheid of het bijgewerkt zijn van deze informatie. MF kan op geen enkele wijze dan ook verantwoordelijk worden gesteld voor deze informatie. Alle informatie (teksten en/of afbeeldingen of gelijkwaardig) op de websites, forum, database en social media paginaís vallen onder het copyright van MF en mogen o.a. op geen enkele andere wijze worden verspreid of gebruikt, mits er schriftelijk toestemming is verleend door MF.

Hergebruik en verspreiding van informatie
Hergebruik van en/of delen van de informatie op websites, forum, database en social media paginaís  is niet toegestaan. Informatie benoemd op de websites, forum, database en social media paginaís mag niet op papier, andere websites of anderszins worden verspreid, mits er schriftelijk toestemming is gegeven door MF en/of de persoon in kwestie. Dit geldt zowel voor commerciŽle als alle andere doeleinden. Printen of opslaan van de informatie voor persoonlijk gebruik is wel toegestaan.

Toegang tot forum en database
Om toegang te verkrijgen tot het forum en database is het noodzakelijk te beschikken over een registratie en aanmelding bestaande uit een naam (gebruikersnaam) en een bijbehorend wachtwoord. De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn persoonlijk en alleen voor eigen gebruik. Het is op geen enkele wijze toegestaan het recht tot toegang (de gebruikersnaam en het wachtwoord) ter beschikking te stellen aan derden. Geef je gebruikersnaam en wachtwoord nooit uit handen! Misbruik leidt direct tot uitsluiting om gebruik te maken van de diensten van MF.

Websites en beursagenda
MF is niet aansprakelijk voor directe of indirecte gevolgen van eventuele onjuistheden op onze websites en/of beursagenda. MF kan daarom op geen enkele mogelijkheid aansprakelijk worden gesteld voor het onjuiste informatie, typ- en schrijffouten en het vervallen van een mineralenbeurs en/of evenement genoemd op onze websites en/of beursagenda. Ook kan MF niet hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld voor eventuele geleden (financiŽle) schade die daar uit voortvloeit. De gegeven informatie kan (onverwachts) veranderen, waardoor verwachtingen niet uitkomen en teleurstellingen kunnen ontstaan. Controleer daarom altijd zelf of de gegeven informatie juist is.

Misbruik van informatie en/of gegevens
Vermoed je misbruik van je gebruikersnaam en/of wachtwoord? Of vermoed je op een andere wijze misbruik van jouw informatie? Meld dit dan zo spoedig mogelijk aan MF, zodat wij je kunnen helpen dit op te lossen!

Veranderingen van disclaimer en/of algemeen reglement
De disclaimer en/of het reglement kan zonder opgave van redenen op ieder moment gewijzigd worden. Van eventuele wijzigingen van de disclaimer en/of het reglement zal je jezelf op de hoogte moeten stellen. De disclaimer en het reglement hebben tevens een terugwerkende kracht op alle informatie voorgaand aan de wijzingen van de disclaimer en/of het reglement , zoals op eerder geplaatste informatie (teksten en/of afbeeldingen of gelijkwaardig).

Privacyverklaring
MF doet al het mogelijke om uw privacy te beschermen. Alhoewel dit beleid weergeeft wat onze standaard is om privacy te waarborgen en wij er in redelijkheid alles aan doen om deze standaard te bereiken en te handhaven, kunnen wij niet garanderen dat verlies, misbruik of verandering van gegevens niet voor kan komen. MF houdt zich aan de Nederlandse Wet Inzake Bescherming Persoonsgegevens. Gegevens, waaronder naam en e-mailadres, van de gebruikers worden nooit zonder toestemming vrijgegeven, tenzij bevoegde autoriteiten erom vragen en met uitzondering van samenwerkingen kunnen tussen stichting Minerals Foundation en samenwerkende partijen waarmee zij een overeenkomst hebben gegevens worden uitgewisseld.

Statutaire informatie
Statutaire naam: Stichting Minerals Foundation
KvK: 59345705
Bankrekeningnummer: NL49 RABO 0149 5440 73
E-mailadres: info@mineralsfoundation.eu
Facebook: https://www.facebook.com/MineralsFoundation
YouTube:

Instagram: https://www.instagram.com/mineralsfoundation
« Laatst bewerkt op: januari 31, 2018, 15:40:40 door Team MF »