Algemeen > Minerals Foundation websites

BELANGRIJK: Minerals Foundation heeft een vernieuwde website!

(1/3) > >>

Team MF:
Beste MF-ers,

Voor sommigen was het misschien al bekend, maar Minerals Foundation heeft al langer de ambitie om de website www.mineralsfoundation.eu , onze hoofdwebsite, te vernieuwen. Nu hebben weer veel tijd en energie in gestoken om dit voor elkaar te krijgen en binnenkort is het zo ver!

Onze hoofdwebsite is nu al enkele jaren oud en het minst onderhouden. Wij willen deze website weer het centrale punt maken van onze stichting.

Naast het Forum en de vindplaatsendatabase met Field-maps zal deze nieuwe website allerlei informatie bevatten over de stichting, maar ook allerlei nieuwsberichten, foto's en films, maar bijvoorbeeld ook de winnaars van de Foto van de Maand verkiezing.

Blijf dus op de hoogte door dit topic te volgen, wij houden jullie op de hoogte wanneer deze website online komt :)

Groet,
Team MF

Team MF:
Beste mensen,

Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief, maar ook natuurlijk op het Forum, zal vanaf vanavond 19:00u de testfase voor de nieuwe website ingaan. Dit betekent dat onze websites tot morgenochtend soms niet bereikbaar zijn of volledig functioneren. Als alles werkt, zal morgen onze nieuwe site bereikbaar zijn en maken we dit natuurlijk weer bekend op Social Media en het Forum :)

Groet,
Team MF

Erwin Bras:
Succes jongens  ;)

Daniel Middel:
Spannend hoor!

Kristian Egberts:
We zijn druk bezig! :)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie