GEA Geologie Bodemschat Geo Oss Kristalmuseum

Auteur Topic: Bronze of Gold account: Herinnering  (gelezen 2236 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Team MF

  • *****
  • Berichten: 568
Bronze of Gold account: Herinnering
« Gepost op: januari 09, 2017, 16:58:45 »
Beste MF gebruikers,

Zoals iedereen in de nieuwsbrief van december 2016 zag, inclusief de mail die rond is gegaan over het aanmaken of verlengen van een Gold account, willen we jullie er aan herinneren dat als je een Gold account wil, je dit zo spoedig mogelijk zal moeten doen. We hebben de contributie voor dit jaar wederom niet verhoogd, wat betekent dat een jaar lang gebruik maken van een Gold account al voor 20,- mogelijk is!

We zullen in de komende week iedereen met een Gold account die nog geen contributie heeft betaald automatisch een Bronze account geven. Iedereen die een Bronze account heeft (mits er betaald is om een Gold account te activeren), blijven logischerwijze een Bronze account houden.

Wil je graag weten wat er op Gold allemaal te zien en vinden is? Check dan onder andere:  http://www.mineralsforum.eu/index.php?topic=40.0 of het bijgevoegde overzicht.

We hopen iedereen op Gold terug te zien :)

Groetjes,
Team MF
« Laatst bewerkt op: januari 09, 2017, 17:00:58 door Team MF »

Team MF

  • *****
  • Berichten: 568
Re: Bronze of Gold account: Herinnering
« Reactie #1 Gepost op: januari 16, 2017, 21:00:08 »
Beste MF gebruikers,

Afgelopen week zijn de herinneringen via mail naar iedereen gestuurd over het voortzetten van je huidige Gold account of het veranderen van je Bronze account naar een Gold account.

Vanaf deze week zullen we de wijzigingen doorvoeren. Mocht je nog geen mogelijkheid hebben gezien een Gold account te activeren, adviseren we dit binnen enkele dagen te doen, zodat bij de wijzigingen doorvoeren wij iedereen de juiste accounts toebedelen.

Mocht je nog niet bekend zijn met de voordelen van een Gold account, zie dan de bijlage van dit bericht.

Alvast bedankt!

Groetjes,
Team MF