Bronze > Algemene discussie

Field-Map Tool voor Gold donateurs

(1/2) > >>

Team MF:
Beste Minerals Foundation donateurs,

Minerals Foundation heeft sinds vandaag een belangrijke nieuwe stap voor alle Gold donateurs: de Field-Map Tool! Alle Gold donateurs kunnen nu voortaan zelf vindplaatsen indienen met de Field-Map Tool en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Om hier gebruik van te maken, kunt u dus Gold donateur worden (zie hiervoor deze link)

Als u al Gold donateur bent, kunt u meer informatie, de handleiding en de tool, hier vinden: http://www.mineralsforum.eu/index.php?topic=4812.0

Groet,
Team MF

John de Bruijn:
Geweldig dat deze Tool nu online beschikbaar is voor alle Gold donateurs.

De eerste Field-Map is zojuist al geplaats door Niels Brouwer.
http://www.mineralsforum.eu/index.php?topic=4813.msg24946;topicseen#msg24946
Als je de Field-Map opent dan staat er in het vak opmerkingen een gedetailleerde omschrijving van deze locatie.

Niels bedankt voor deze bijdrage en als je nog meer info hebt over deze locatie of eventueel foto's van locatie of vondsten dan ben ik nu wel heel erg enthousiast en nieuwsgierig geworden :D

Heel veel groetjes

John de Bruijn

Niels Brouwer:
Dankjewel John! Ik was al langer van plan om wat van deze vondsten op de foto te zetten, dus deze nieuwe feature is dan meteen een mooie aanleiding om dat eens te doen.

Daniel Middel:
Los van verbetering e.d. Niels, hoe vond je het algehele gebruik van de tool (gemakkelijk, ingewikkeld, etc?)

Niels Brouwer:
Zeker, voor mij was verder alles wel duidelijk, ik was er ook binnen de kortste keren doorheen dus dat ging heel vloeiend. :)

Wat ik me nog wel voor kan stellen is dat het niet direct duidelijk hoeft te zijn dat je het formulier echt van boven naar onder moet doorlopen. De pagina wordt herladen bij het kiezen van brons/goud, het land en de regio, waardoor eventuele informatie die je in de overige velden hebt ingevoerd weer verdwijnt.

Daarnaast zitten de gps-co÷rdinaten bij Google Maps soms wat verstopt (klein onderaan in beeld) waardoor je daar mogelijk overheen kijkt; misschien ook iets voor de handleiding.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie