GEA Geologie Bodemschat Geo Oss Kristalmuseum

Auteur Topic: Algemeen Forum Reglement  (gelezen 22170 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Team MF

  • *****
  • Berichten: 568
Algemeen Forum Reglement
« Gepost op: november 23, 2012, 11:24:03 »
Vooraf
Lees deze voorwaarden goed door, vooral bij je eerste bezoek aan dit forum. Als je bent geregistreerd bij Minerals Foundation (hierna te noemen: MF), ga je expliciet akkoord met de disclaimer en het algemeen reglement.

1. Door te registreren bij MF stem je in dat het niet is toegestaan om teksten en/of afbeeldingen of gelijkwaardig te posten die vervalst, misleidend, beledigend, kwetsend, vulgair, haatdragend, obsceen, seksueel getint of pornografisch, bedreigend, discriminerend, privacy van anderen aantast, godslasterend of op enigerlei wijze in strijd is met de wet. Wanneer de beheerders van dit forum van mening zijn dat een bericht in strijd is met de geldende regels, of niet voldoet aan de intentie van dit forum, zijn zij ten alle tijde gerechtigd dergelijke berichten, zonder verdere aankondiging, te verwijderen en/of aan te passen.  Indien er na waarschuwing(en) van de beheerders van dit forum, nog steeds niet reglementair gehandeld wordt, heeft MF het recht uw registratie bij MF te beŽindigen.

Wees ervan bewust dat het voor de beheerders van dit forum niet altijd mogelijk is meteen alle geplaatste berichten te controleren. Wanneer je denkt dat een bericht in strijd is met bovenstaande regels, dan wordt het op prijs gesteld dat je de beheerders van het forum hiervan meteen op de hoogte brengt.

Indien je niet akkoord gaat met de forumregels, kun je er voor kiezen om niet te registreren bij MF, waardoor deelname aan de diensten van MF niet mogelijk zijn.

Er worden geen berichten op verzoek verwijderd, behalve als deze in strijde zijn met de forumregels. Een geplaatst bericht inclusief fotoís, videomateriaal en al het andere wat bij het bericht hoort, blijft altijd staan, ook als je geen gebruik meer maakt van het forum (geldt zowel voor een vrijwillige uitschrijving of door MF opgelegde uitschrijving).

2. Door te registreren bij MF stem je in dat het niet is toegestaan om teksten en/of afbeeldingen of gelijkwaardig te posten waar copyright op rust, tenzij het jouw eigendom is of wanneer je schriftelijk toestemming hebt van de eigenaar. Alle informatie (teksten en/of afbeeldingen of gelijkwaardig) die door derden en/of andere partijen worden aangeleverd, blijft de verantwoordelijkheid en eigendom van de persoon in kwestie. MF behoudt wel het recht alle die gedeeld zijn door derden te mogen gebruiken voor promotionele doeleinden en doeleinden gericht op de doelstelling van MF.

3. Je bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten die je plaatst. De beheerders van het forum zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van de geplaatste berichten. De beheerders houden zich het recht voor om je gegevens (IP-adres, e-mailadres en andere gegevens) bekend te maken aan officiŽle instanties in geval van een officiŽle klacht of andere wettelijke actie die gerelateerd is aan je gebruik van dit forum.

4. Verder zijn er op het forum de volgende berichten niet toegestaan: spam (ongevraagde reclame), flooding (het snel achter elkaar plaatsen van dezelfde tekst of berichten), het maken van reclame voor producten of diensten, kettingbrieven (doorstuur e-mail) en dergelijke.

5. Je dient je zich te houden aan het de disclaimer en het reglement. Bij het niet naleven van de geldende regels krijg je een waarschuwing. Indien je na deze waarschuwing je alsnog niet aan het reglement houdt, kan je een tijdelijke of definitieve ban van het forum krijgen.
Deze ban ontstaat door de meerderheid van het bestuur positief gestemd wordt voor deze ban en kan ook alleen ongedaan worden gemaakt bij een nieuwe stemming door de meerderheid van het bestuur. Samenwerkende partners hebben geen invloed en geen stem op de beslissing van het bestuur van MF.

6. Bij het registreren bij MF kun je een eigen gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Alleen passende gebruikersnamen zijn toegestaan (bij voorkeur je eigen naam), welke niet in strijd zijn met de punten genoemd in de disclaimer en het reglement. Het is niet toegestaan om te proberen anoniem of met een valse naam berichten te plaatsen. Dit soort profielen worden  zonder waarschuwing verwijderd. Het is niet toegestaan dat ťťn dezelfde persoon meer dan ťťn account heeft op dit forum.

Door te registreren stemt je in dat het verboden is om je wachtwoord met anderen te delen (behalve met MF, bijvoorbeeld bij problemen met je account). Verder is het strikt verboden om de gegevens (gebruikersnaam en/of wachtwoord) van derden te gebruiken en/of te misbruiken.

Na je registratie en nadat je voor het eerst bent ingelogd op dit forum, kun je desgewenst een gedetailleerd profiel invullen. Bij misleidende informatie of afbeeldingen in strijd met de disclaimer en het reglement zal er opgetreden worden.

7. Informatie (teksten en/of afbeeldingen of gelijkwaardig) welke geplaatst wordt op dit forum: MF heeft aan dit forum de nodige zorg en aandacht besteed. Desondanks geeft MF  geen enkele garantie betreffende de juistheid of volledigheid of het bijgewerkt zijn van het door derden verstrekte informatie. De beheerders kunnen op geen enkele wijze dan ook verantwoordelijk worden gesteld voor deze informatie.

Alle informatie (teksten en/of afbeeldingen of gelijkwaardig) die door derden en/of andere partijen worden aangeleverd, mogen door MF kosteloos en onbezwaard gebruikt en verveelvoudigd worden voor stichtingsdoeleinden, in openbare onderdelen die exclusief betrokken zijn bij MF, waaronder betreffende alle websites, waaronder forum, database en social media paginaís en activiteiten van MF, en als aanvulling op geregistreerde vindplaatsen en bijbehorende doeleinden zoals en evenementen en beurzen. MF gaat er vanuit dat er, zowel zonder als met registratie bij MF, dus ook na beŽindiging van een registratie bij MF, de door de persoon in kwestie geleverde informatie (teksten en/of afbeeldingen of gelijkwaardig) gebruik van gemaakt mag blijven worden. Indien de persoon in kwestie hier schriftelijk bezwaar op maakt, is de persoon in kwestie zelf verantwoordelijk om de betreffende informatie (teksten en/of afbeeldingen of gelijkwaardig) van het forum te verwijderen, daar het eigendom van de persoon in kwestie betreft.

8. Op dit forum is iedereen van harte welkom en wordt iedereen met respect behandeld. Het staat iedereen vrij om elke vraag, mits niet in strijd met de disclaimer en/of het reglement, te stellen zonder zich hiervoor te hoeven schamen of hierop mondeling of schriftelijk aangevallen te worden. Dit geldt ook voor spellingsfouten en/of typfouten. Het forum bestaat uit een brede gemeenschap van jongere en oudere, ervaren en ook minder ervaren gebruikers. Voor wie al langer gebruik maakt van het forum, geven we mee: heb geduld met nieuwkomers op dit forum. Het doel van dit forum is het delen van kennis en ervaringen en alles wat te maken heeft met mineralogie, voor en door iedereen.

> Naar disclaimer <

« Laatst bewerkt op: januari 31, 2018, 15:42:34 door Team MF »