Bronze > Algemene discussie

Nieuw: Minerals Foundation Magazine (2017)!

<< < (4/4)

Team MF:

--- Citaat van: Thommie op februari 27, 2018, 17:59:47 ---Is er een manier om het magazine te lezen als je later Gold lid bent geworden? :)

--- Einde van citaat ---

Beste Thommie,

Dat kan zeer zeker! Iedereen die Gold is, of dit jaar Gold is geworden, kan ons een mail sturen (kan zowel via forum privébericht als via e-mail) met daarin gebruikersnaam en e-mailadres en de vraag voor het magazine en dan wordt het allemaal geregeld! :)

Groet,
Team MF

Team MF:
Beste MF-ers,

Aangezien we iedereen die het magazine nog niet gelezen hebben erop attent willen maken hoe leuk en interessant het is, plaatsen we de komende tijd kleine snippets uit het magazine. Hier is de vierde!

In het artikel, geschreven door Daniel Middel, lees je alles over de MF excursie en het mineralen zoeken in Navajún, Spanje! Hij vertelt hoe geweldig en uniek de ervaring is die je hebt als je bij Pedro pyriet gaat zoeken, het is onbeschrijfelijk en zeker de moeite waard.

Dus als je het nog niet hebt gelezen, check het magazine snel!
De link om te openen heeft iedereen met een Gold account in december via mail ontvangen.

Daniel Middel:
We zijn nog steeds op zoek naar auteurs voor de volgende editie van het Minerals Foundation Magazine, waarvan we hopen dat we deze eind dit jaar kunnen uitbrengen. Heb je interesse om een artikel te schrijven rondom mineralogie, het zoeken of verzamelen naar mineralen of een ander onderwerp? Laat het ons weten en stuur direct een e-mail naar:

d.middel@mineralsfoundation.eu of k.egberts@mineralsfoundation.eu

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie