GEA Geologie Bodemschat Geo Oss Kristalmuseum

Auteur Topic: Hoe word ik donateur van het forum?  (gelezen 29053 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Team MF

  • *****
  • Berichten: 568
Hoe word ik donateur van het forum?
« Gepost op: november 30, 2012, 14:52:11 »
Mineralen Forum (MF)
Welkom op het Mineralen Forum. Op het Mineralen Forum is alles te vinden over het identificeren, zoeken, fotograferen en verzamelen van mineralen. Het forum is gekoppeld met onze mineralen database http://www.mineralsfoundation.eu waar u diverse locaties, genaamd Field-maps, kan vinden om zelf op zoek te gaan naar mineralen. Van iedere locatie in de database bieden wij een forum topic aan, waar u informatie kan delen en bekijken rondom deze Field-maps.

Het Mineralen Forum bestaat uit twee categorieŽn, namelijk een Bronze en een Gold donateurschap. Wanneer u zich gratis en vrijblijvend registreert, krijgt u automatisch de eerstgenoemde categorie toegewezen.

Bronze
Bronze bestaat uit een aantal mineralen gerelateerde boards en is gratis toegankelijk voor alle geregistreerde gebruikers. U kunt zich direct registreren via deze link  http://www.mineralsforum.eu/index.php?action=register. Met dit gratis donateurschap kunt u gebruik maken van de volgende functies:

- toegang tot honderden Bronze locaties op http://www.mineralsfoundation.eu
- toegang tot alle gekoppelde forum topics van deze Bronze locaties
- toegang tot algemene discussies op het forum zoals foto's, nieuws, media, mineralen eigenschappen, presentatie en gereedschappen
- toegang tot het plannen van gezamenlijke excursies en ruilen van mineralen
- toegang tot het identificeren van onbekende mineralen

Gold
Gold is onze meest uitgebreide categorie en geldt als middelpunt van dit forum. Naast toegang tot alle onderdelen die onder de Bronze categorie vallen, biedt de Gold categorie toegang tot een nog uitgebreidere database van Field-maps. Op deze locaties zijn meer exclusievere mineralen te vinden dan in de standaard Bronze categorie en wordt ondermeer door professionele mineralenverzamelaars bijgehouden.

Voor een minimale donatie van Ä 20,00 krijgt u volledige toegang tot het gehele forum en de daarbij behorende database van de website http://www.mineralsfoundation.eu.

U kunt hier voor het volgende bankrekeningnummer gebruiken: NL49 RABO 0149 5440 73 te name van Stichting Minerals Foundation, wel willen wij u vriendelijk verzoeken uw gebruikersnaam als betalingskenmerk te gebruiken (BIC: RABONL2U)

Met dit betaalde donateurschap kunt u gebruik maken van de volgende functies:
- toegang tot unieke mineralen zoeklocaties
- toegang tot het gehele vindplaatsen database en de daarbij behorende Field-maps
- toegang tot het gehele Bronze- & Goldforum
- de mogelijkheid zelf nieuwe Field-maps in te dienen
- extra boards op het Goldforum, zoals 'Fotografie & Bewerken' en 'Eigenschappen & Presentatie'
- een vaste groep actieve mineralenzoekers en mineralenverzamelaars
- en uiteindelijk is het forum dagelijks aan het groeien door onder andere jullie input!

De verwerking van een Gold donateurschap kan enkele dagen duren. Tot die tijd kunt u zich registreren voor het gratis Bronze donateurschap en al gebruik maken van dit gedeelte van de website en het forum. Uw donateurschap wordt na ontvangst van de donatie automatisch aangepast. Vervolgens blijft u het gehele kalenderjaar (= het jaar waar u zich in heeft geregistreerd) donateur. Na het verstrijken van het kalenderjaar, ongeveer 1 maand voor het beŽindigen van uw Gold donateurschap krijgt u automatisch van ons een bericht, met de mogelijkheid uw Gold donateurschap wederom met 1 kalenderjaar te verlengen. U blijft echter te allen tijden minimaal het Bronze donateurschap behouden.

Account uitschrijven
Indien u wenst uw profiel op te heffen op dit forum en de bijbehorende database, kunt u altijd terecht bij de forumbeheerders. U schrijft uw bericht met uw beweegredenen waarom u afstand wil doen van het forum en database, rechtstreeks naar Team MF in een PM. U zult hierover bericht terugkrijgen met de bevestiging van uw uitschrijving en uw account zal daarna worden verwijderd.
« Laatst bewerkt op: oktober 28, 2016, 17:55:00 door John de Bruijn »