GEA Geologie Bodemschat Geo Oss Kristalmuseum

Auteur Topic: Nieuw: Minerals Foundation Magazine (2019)!  (gelezen 19872 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Kristian Egberts

 • Bronze member
 • *
 • Berichten: 4368
  • Mineralenwereld
Nieuw: Minerals Foundation Magazine (2019)!
« Gepost op: december 08, 2019, 09:44:01 »
Het is alvast weer een voorproefje voor alle GOLD donateurs* van Minerals Foundation: het Minerals Foundation Magazine!

Vorig jaar is de tweede digitale uitgave wederom zeer positief ontvangen en met het enthousiasme dat we daar van kregen, wilden we natuurlijk dit jaar wederom al onze donateurs tegemoet komen met een nieuw digitaal magazine! Het zal dus weer als uniek (kerst en nieuwjaar)cadeau voor al onze GOLD donateurs digitaal te lezen zijn!

Maar wat houdt het magazine eigenlijk in?

Minerals Foundation heeft al langer de ambitie om verschillende speciale en uitgebreide verslagen van mineralenzoektochten extra aandacht te geven, omdat ze niet onderbelicht moeten worden en ze erg interessant zijn om te lezen. Zodoende hebben we in het najaar van 2017 een proef gedaan of het haalbaar is een (digitaal) magazine uit te brengen: Minerals Foundation Magazine! Op enkele beurzen hadden we al wat proefdrukken meegenomen en de reacties waren overwegend zeer positief, wat ons natuurlijk motiveerde om er mee door te gaan.

Aangezien dit een tijdrovend en intensief proces is geweest, gaan we dit magazine speciaal aan al onze GOLD donateurs aanbieden  (Hoe word je GOLD? Lees hier). Dit doen we nu met een digitaal magazine, maar we hopen in de toekomst er ook daadwerkelijk (meerdere) exemplaren van te laten drukken.

Wij wensen jullie alvast veel lees- en kijkplezier in dit uitgebreide magazine! Houd alvast je mailbox in de gaten eind december! En mocht je een vraag of feedback hebben, kun je met ons contact opnemen via het contactformulier of hier op het forum eenvoudig je bericht plaatsen.

Groet,
Team MF* Wanneer heb je een GOLD account?
Iedereen kan bij ons een GOLD account krijgen d.m.v. een jaarlijkse donatie (€ 20 per kalenderjaar), of als je donateur bent bij een van onze samenwerkingen (GEO Oss of GEA). Mocht je meer vragen hebben over een GOLD account, stuur ons vrijblijvend een bericht via het contactformulier of hier op het forum!

Daniel Middel

 • Bronze member
 • *
 • Berichten: 3070
Re: Nieuw: Minerals Foundation Magazine (2019)!
« Reactie #1 Gepost op: december 19, 2019, 11:24:15 »
We zijn druk bezig met de afronding van het Minerals Foundation magazine 2019 speciaal voor onze Gold donateurs! Als sneak preview dit mooie artikel van David Nieto over fluoriet uit Engeland, naast de andere artikelen van Daniel Middel, Johan Oord, Niels Brouwer en Kristian Egberts. Nog even geduld en dan ontvang je als Gold donateur het nieuwe digitale magazine in je inbox!

Meer informatie vind je op https://www.mineralsfoundation.eu/bronze-en-gold/

Kristian Egberts

 • Bronze member
 • *
 • Berichten: 4368
  • Mineralenwereld
Re: Nieuw: Minerals Foundation Magazine (2019)!
« Reactie #2 Gepost op: december 30, 2019, 19:03:50 »
Ook dit jaar geeft Minerals Foundation weer een speciaal digitaal magazine uit om verschillende en uitgebreide verslagen van mineralenzoektochten extra aandacht te geven. Speciaal voor jou als Gold donateur (direct of via één van de samenwerkingen met GEA of Geo Oss) ontvang je de link naar het magazine! Nu is het (nog) een digitaal magazine, maar we hopen in de toekomst er ook daadwerkelijk (meerdere) exemplaren van te laten drukken.

Gold donateurs hebben hiervan een e-mail ontvangen.
 
In het magazine lees je onder andere deze verhalen:

- David Nieto over de Diana Maria Mine en Greenlaws Mine in Weardale
- Kristian Egberts over het onontdekte geologisch paradijs: Oman
- Johan Oord en Ellis van Diepen over mineralen zoeken in Slovenië
- Daniel Middel over de Cavradi kloof in Zwitserland
- Niels Brouwer over Stereofotografie (3D) van mineralen

Wij wensen jullie alvast veel lees- en kijkplezier met deze tweede uitgave van ons magazine en fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Kristian Egberts

 • Bronze member
 • *
 • Berichten: 4368
  • Mineralenwereld
Re: Nieuw: Minerals Foundation Magazine (2019)!
« Reactie #3 Gepost op: januari 08, 2020, 09:48:35 »
De laatste puntjes zijn op de i gezet in het Minerals Foundation magazine 2019, speciaal voor onze Gold donateurs! Als sneak preview dit mooie artikel van Daniel Middel over zijn bezoek aan de Cavradi kloof in Zwitserland, naast de andere artikelen van David Nieto, Johan Oord, Niels Brouwer en Kristian Egberts. Als Gold heb je het magazine eind december 2019 in je mailbox ontvangen! Mocht dat niet het geval zijn, mail ons :)