GEA Geologie CataWiki Bodemschat Geo Oss Kristalmuseum ZNLV

Auteur Topic: Nieuw: Minerals Foundation Magazine (2018)!  (gelezen 129 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Team MF

  • Team
  • *****
  • Berichten: 541
Nieuw: Minerals Foundation Magazine (2018)!
« Gepost op: november 27, 2018, 11:01:37 »
Het is alvast weer een voorproefje voor alle GOLD donateurs* van Minerals Foundation: het Minerals Foundation Magazine!

Vorig jaar is onze eerste digitale uitgave al zeer positief ontvangen en met het enthousiasme dat we daar van kregen, wilden we natuurlijk dit jaar wederom al onze donateurs tegemoet komen met een nieuw digitaal magazine! Het zal dus weer als uniek (kerst en nieuwjaar)cadeau voor al onze GOLD donateurs digitaal te lezen zijn!

Maar wat houdt het magazine eigenlijk in?

Minerals Foundation heeft al langer de ambitie om verschillende speciale en uitgebreide verslagen van mineralenzoektochten extra aandacht te geven, omdat ze niet onderbelicht moeten worden en ze erg interessant zijn om te lezen. Zodoende hebben we in het najaar van 2017 een proef gedaan of het haalbaar is een (digitaal) magazine uit te brengen: Minerals Foundation Magazine! Op enkele beurzen hadden we al wat proefdrukken meegenomen en de reacties waren overwegend zeer positief, wat ons natuurlijk motiveerde om er mee door te gaan.

Aangezien dit een tijdrovend en intensief proces is geweest, gaan we dit magazine speciaal aan al onze GOLD donateurs aanbieden  (Hoe word je GOLD? Lees hier). Dit doen we nu met een digitaal magazine, maar we hopen in de toekomst er ook daadwerkelijk (meerdere) exemplaren van te laten drukken.

Wij wensen jullie alvast veel lees- en kijkplezier in dit uitgebreide magazine! Houd alvast je mailbox in de gaten eind december! En mocht je een vraag of feedback hebben, kun je met ons contact opnemen via het contactformulier of hier op het forum eenvoudig je bericht plaatsen.

Groet,
Team MF* Wanneer heb je een GOLD account?
Iedereen kan bij ons een GOLD account krijgen d.m.v. een jaarlijkse donatie ( 20 per kalenderjaar), of als je donateur bent bij een van onze samenwerkingen (GEO Oss of GEA). Mocht je meer vragen hebben over een GOLD account, stuur ons vrijblijvend een bericht via het contactformulier of hier op het forum!
« Laatst bewerkt op: november 27, 2018, 11:10:01 door Team MF »