GEA Geologie Bodemschat Geo Oss Kristalmuseum

Auteur Topic: GEA oproep: Bestuursfuncties en Beursorganisatie  (gelezen 229 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

David

 • Gold member
 • **
 • Berichten: 161
GEA oproep: Bestuursfuncties en Beursorganisatie
« Gepost op: april 15, 2019, 13:54:42 »
Graag maak ik jullie attent op deze noodoproep van GEA. Neem contact op als je kan helpen!!
« Laatst bewerkt op: april 17, 2019, 09:13:01 door Kristian Egberts »

David

 • Gold member
 • **
 • Berichten: 161
Re: GEA oproep: Bestuursfuncties en Beursorganisatie
« Reactie #1 Gepost op: april 15, 2019, 13:55:29 »
Hmmm, kan iemand de foto draaien..!??

Daniel Middel

 • Administrator
 • ****
 • Berichten: 3207
Re: GEA oproep: Bestuursfuncties en Beursorganisatie
« Reactie #2 Gepost op: april 15, 2019, 16:18:14 »
David als je je bericht bewerkt kan je dat sinds kort zelf :)

Citaat
Bijgevoegd:
Vink de bijlagen die je niet langer aangehecht wilt hebben uit: IMG_4203.jpg
(Draai/Spiegel: Geen wijziging Draai 90° rechtsom Draai 90° linksom Draai 180° Spiegel horizontaal Spiegel verticaal Spiegel horizontaal, draai 90° rechtsom Spiegel verticaal, draai 90° rechtsom )  Bijlage:

Kristian Egberts

 • Administrator
 • ****
 • Berichten: 4506
  • Mineralenwereld
Re: GEA oproep: Bestuursfuncties en Beursorganisatie
« Reactie #3 Gepost op: april 17, 2019, 09:11:37 »
David, ik heb het topic even samengevoegd met een andere oproep vanuit de GEA die ik erbij heb geplaatst!
« Laatst bewerkt op: april 17, 2019, 09:37:57 door Kristian Egberts »

Kristian Egberts

 • Administrator
 • ****
 • Berichten: 4506
  • Mineralenwereld
Re: GEA oproep: Bestuursfuncties en Beursorganisatie
« Reactie #4 Gepost op: april 17, 2019, 09:13:24 »
Hierbij via het bestuur van de GEA plaats ik hierbij de oproep voor hulp bij de beursorganisatie:


Vier jaar geleden heeft het bestuur  een oproep  gedaan voor een projectcoördinator voor de GEAbeurs. Hadewych Jansen op de Haar meldde zich hiervoor enthousiast aan en werd vervolgens benoemd.  Zij heeft  voor de beurs een proces van kwaliteitszorg ontwikkeld en er zijn meer activiteiten voor het publiek. Daarnaast heeft zij  gezorgd voor een professioneel opgezette organisatie. Totaal heeft dit geleid tot een grotere opkomst van bezoekers. Dit is bijzonder positief uiteraard en zorgt alles bij elkaar wel voor een grote klus. Het huidige team en met name Hadewych, heeft hierdoor  teveel taken voor één persoon. Daarom doen wij graag een oproep aan onze donateurs, om dit beurs-team te komen versterken. Om het werk voor iedereen behapbaar te houden en de beurs op het huidige niveau te laten  voortbestaan is deze versterking nodig. 

De beurs kan  in 2019 alleen georganiseerd worden als er hulp op een aantal fronten bij komt. Daarom is het bestuur dringend opzoek naar mensen die bereid zijn om de volgende onderdelen van Hadewych over te nemen:
1. Marketing & Communicatie medewerker
Iemand die het PR-takenpakket volgens het huidige PR plan of via een nieuwe, meer succesvolle vorm overneemt. Denk hierbij aan de  activiteiten op de Social media (voor FaceBook is eventueel al versterking  beschikbaar), de Free Publicity en de aankondigingen in de beursagenda’s. Ervaring met PR is een pre. Belangrijk is dat deze persoon  IT-vaardigheden heeft: tekstverwerken, internet, simpele fotobewerking. Ook hoort het schrijven van kleine teksten hierbij, o.a. voor een persbericht, de GEA-Nieuwsbrief, het GEA-tijdschrift en de Grondboor en Hamer.  Informatie over de beursactiviteiten wordt door Hadewych verstrekt. 
 
2. Coördinator dagploeg Taken van de coördinator dagploeg omvatten:   Opstellen van een dagploegschema. Voor de beursdag wordt een dagploegschema opgesteld (circa 50 personen) t.b.v. alle werkzaamheden. Om dit schema op te stellen moet met alle medewerkers worden afgestemd. Ook bij uitval van een medewerker, zal gekeken moeten worden of er vervanging mogelijk is of dat er werkzaamheden samengevoegd kunnen worden.   Informeren van de beursmedewerkers. Na het opstellen van he dagploegschema krijgen alle medewerkers  een instructie toegestuurd, specifiek voor de werkzaamheden die hij/zij moet doen. Voor deze taak is het belangrijk goed te overleggen  (mail, telefonisch) en af te stemmen. 
Voor beide functionarissen wordt verwacht dat ze ook op de feitelijke beursdag (geheel of gedeeltelijk) aanwezig zijn. De komende beurs staat gepland voor zondag 20 oktober 2019.
 
Naast deze twee functionarissen, zijn we altijd op zoek naar  hulp op de beurs zelf,  bij de voorbereiding op de zaterdag en op de beursdag zelf. Heeft u zelf geen mogelijkheden , maar weet u iemand uit uw omgeving,  attendeert u ons  graag op mogelijke kandidaten, binnen of buiten de Stichting GEA.
 
Welke enthousiaste vrijwilligers zijn bereid te komen helpen bij de voorbereiding van de beurs de komende jaren? Uw hulp of ondersteuning wordt zeer gewaardeerd!
 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie; u kunt contact opnemen met Hadewych Jansen op de Haar via evenement.organisatie@gea-geologie.nl  of  06-52401552. 
 
U kunt ook contact opnemen met Herman van Dennebroek via educatie.ict@gea-geologie.nl of 0355258204